Virum Motor Co. A/S

Skadecenter

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed  og køreegenskaber forringes. Virum Motor Co's skadecenter er godkendt af bilproducenterne til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

 Virum Motor Co. er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens foreskrifter hos Virum Motor Co. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, kan du leje en bil hos Virum Motor Co. mens du venter på at din bil bliver færdig.

Kontakt os på telefon 45 85 18 51.

NB: Vores skadecenter ligger på Virumgade 31.