Virum Motor Co. A/S

Skadecenter

FORSIKRINGSSKADE

Hvis skaden skulle ske, er det vigtigt at huske, du altid har krav på frit værkstedsvalg. 

Det er ikke en selvfølge, at din bil automatisk henvises til et mærkeværksted. Ofte vil den blive henvist til nærmeste værksted, uden hensyntagen til mærke. Men du kan heldigvis selv bestemme. Din bil har brug for nye originale reservedele og specialiserede mærkeuddannede folk, hvis værditab skal mindskes og funktionaliteten bevares. Hos Virum Motor Co. kender vi din bil, og ved hvad der tjener den bedst. Vores medarbejdere har stor erfaring med alle typer skader, og hjælper til  en fair taksering. Vi samarbejder fast med en række forsikringsselskaber, men kan udbedre skader for alle. 

Vi stiller gerne en gratis lånebil til rådighed under hele reparationsperioden. Og så sørger vi naturligvis også for, at din egen bil afleveres både nyvasket og støvsuget efter endt reparation. 

Passer perioden med, at din bil også skal have lavet mekanisk arbejde, fx serviceeftersyn, koordinerer vi gerne, så du kun skal undvære bilen én gang.  

Vi er naturligvis altid klar med hjælp og rådgivning, og skulle skaden ske, hjælper vi også meget gerne med at udfærdige en skadesanmeldelse. Alt du skal gøre er blot at oplyse til dit forsikringsselskab, at du ønsker skaden udbedret hos os.

Kontakt os på telefon 45 85 18 51.

Bemærk: Vores Skadecenter ligger på Skelstedet 1B, 2950 Vedbæk.