Virum Motor Co. A/S

Job og karriere hos Virum Motor Co.

Hos Virum Motor Co. ved vi, at det er vores engagerede medarbejdere, der er med til at vi er mere end bare et bilhus. Vores bilhus er det Det Grønne Områdes autoriseret Škoda forhandler og er endvidere servicepartner for hhv. Volkswagen, CUPRA og SEAT. Vi ved at drivkraften i vores virksomhed, primært kan tilskrives vores dygtige medarbejdere, som hver dag samarbejder om at få avanceret udstyr, biler, kunder og know-how til at gå op i højere enhed. Med dette nære samarbejde, kan vi sikre den bedst mulige kvalitet og dermed også den største kundetilfredshed.

Bilbranchen er i konstant udvikling og forandring. Nye former for mobilitet, el, digitalisering og meget andet betyder, at vi har brug for dygtige medarbejdere, som alle ønsker at være en del af denne spændende udvikling.

Når vi mangler nye kollegaer, vil du her på siden kunne finde de aktuelle ledige stillinger.

Ledige stillinger:

Klargøringsmedarbejder (Vedbæk) 

Vil du være en del af holdet? Send en uopfordret ansøgning

Hos Virum Motor Co. er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Det vil derfor glæde os, at modtage din uopfordrede ansøgning. Måske ved vi slet ikke, at vi har brug for én med dine kompetencer. Vi glæder os til at høre fra dig og garanterer naturligvis at alle henvendelser vil blive besvaret.

Send uopfordret ansøgning

Virum Motor Co. A/S er autoriseret forhandler af Škoda og SEAT, samt CUPRA og Volkswagen Servicepartner. Virksomheden er grundlagt i 1954 og er en privatejet bilforretning med stort mekanisk værksted, pladeværksted, reservedels- og tilbehørsafdeling, klargørings- og dækcenter samt egen udlejningsvirksomhed.

Vores virksomhed er præget af en uformel atmosfære med medarbejdere i alle aldre. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og derfor lægger vi stor vægt på, at der er ”højt til loftet”, stor frihedsgrad og fokus på den enkelte medarbejders trivsel.

Virksomheden er certificeret efter fabrikkernes kvalitetsstandarder, og såvel reparationskvalitet som salgs- og serviceprocesser testes og evalueres løbende for at sikre et ensartet højt kvalitetsniveau til gavn for de mange loyale kunder. Virksomheden, som for tiden beskæftiger godt 40 medarbejdere, er økonomisk sund velfunderet og i fortsat løbende vækst og udvikling.