Virum Motor Co. A/S

Er du frisk på at blive vores næste mekanikerlærling/VGL lærling?

Hos Virum Motor Co. har vi udlært et stort antal mekanikere gennem årene. Nogle af dem er stadig en fast del af teamet på vores værksted, og en anden stor del har vi sendt godt af sted til nye udfordringer. Fælles for dem alle er, at de er dygtige og dedikerede mekanikere, som tilfører autobranchen en stor værdi.  

Vil du være den næste? Drømmer du om en hverdag som mekaniker i autobranchen, skal du skynde dig at læse videre. Hos os vil du komme til at arbejde med mærkerne Škoda, Volkswagen, CUPRA og SEAT. Opgaverne er alt fra fejlsøgning, reparation og servicering til en million (måske lidt mindre) andre større og mindre udfordringer. Vi er et stabilt værkstedsteam på cirka 16 yngre, lidt mindre unge og lidt mere modne medarbejdere – kort sagt et godt mix. Herudover vil du også få gode kollegaer fra de andre afdelinger – cirka 40 alt i alt.

En mekanikeruddannelse hos os sker i samarbejde med Semler Koncernen. Du vil derfor skulle gennemføre dine skoleforløb under deres vinger, som foregår på Teknisk Skole i Viborg. Her vil du bo og gå i skole sammen med andre Volkswagen/Škoda/SEAT/CUPRA-lærlinge fra hele landet.  Undervejs i uddannelsesforløbet vil der også blive arrangeret en studietur til Volkswagen fabrikken i Tyskland.

Efter endt læretid vil du få både mekaniker svendebrev, et bevis på at have gennemført Volkswagen/Škoda/SEAT/CUPRA- basisuddannelse og endelig et uddannelsesbevis som højvoltstekniker. Tre uddannelser på én gang – det er da faktisk ikke så dumt.

Er dette noget for dig, skal du skynde dig at ringe til værkstedschef Michael Jensen på 4212 6876 for at høre lidt mere. Eller endnu bedre… kig forbi og spørg efter Michael.

Send din ansøgning på mj@virum-motor.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, og håber at det måske kan blive dig vi byder velkommen som vores næste kollega.

PS: er du allerede fyldt 18 år og har fået dit kørekort, er det bestemt et KÆMPE plus. Det er ikke et ultimativt krav, men vil blive prioriteret hvis muligt.

3b54d4a6-942d-45c3-9556-590f3e647e33_638302065100431288.jpg